Empresa

Mapa Garden

Per trobar tot el que busques!

Tots els serveis que us oferim i tot el que necessitis per al teu jardí i decoració per a la llar els trobaràs en el mapa general de l’empresa.

Història

Una mica d’història

del nostre centre de Jardineria

Vivers i Garden Moner S.L., es va iniciar el 1984 amb l’empenta, esforç i dedicació d’en Joaquim Moner i la Margarita Vilanova. Aleshores es coneixia com a Vivers Moner, que a partir del 2008 amb el relleu generacional dels fills, Jordi, Pere i Dolors Moner, es va constituir com a Vivers i Garden Moner S.L.

Des de l’inici, el nostre principal objectiu ha estat oferir als nostres clients la millor qualitat i atenció personalitzada. Any rere any millorem les nostres instal·lacions de 14.000 m2 perquè així sigui, podent oferir als nostres clients tota una extensa gamma de productes i serveis de jardineria i decoració. A més a més disposem de 4 hectàrees de camps dedicats a la producció de tot tipus de plantes, arbustos, arbres i palmeres.

Els nostres productes es comercialitzen, tant per a la jardinera privada com pública; en tot l’Estat Espanyol i gran part d’Europa. Consulteu el Mapa de les nostres instal.lacions per a veure tot el que us podem oferir!

Info ecològica

Respectant el medi ambient

A Vivers i Garden Moner S.L. som molt conscients del medi ambient i de la necessitat de minimitzar al màxim el consum d’energies que no siguin renovables. Per això tenim a la seva disposició tota una gamma d´adobs i tractaments de plagues ecològics i a més a més hi han instal·lades al centre de jardineria unes plaques solars amb una superfície útil de 72m2, per a produir durant el dia electricitat de fonts renovables.

També fem ús d’aigua pluvial per al reg de les plantes i flors del nostre centre de jardineria. Es recull l’aigua de pluja de 1120 m2 de teulades, que s’emmagatzemen en dipòsits soterrats, amb capacitat per a 210 m3 d’aigua.

Entorn cultural i gastronòmic

Aprofita la visita al nostre garden i empapa’t de cultura, gastronomia i banya’t a les millor platges de l’Escala!